Од надежен млад економист во 2000-та-до криминалец во бегство како експремиер, чекајќи милост од земја-членка на ЕУ
Foto

Од надежен млад економист во 2000-та-до криминалец во бегство како експремиер, чекајќи милост од земја-членка на ЕУ

0 Коментари

Остави коментари