Од кабинетот на Силјановска Давкова за ТВ 24: По анализа на претседателката, таа ќе одлучи дали ќе го потшише законот

Од кабинетот на Силјановска Давкова за ТВ 24 изјавија дека по анализа на претседателката, таа ќе одлучи дали ќе го потшише законот.

Претседателката го разгледува и анализира законот и во наредниве денови ќе донесе одлука во врска со потпишување на указот за негово стапување на сила.