Обвинителството не побара затвор за Мијалков, пред пресудата
Foto

Обвинителството не побара затвор за Мијалков, пред пресудата

Заев нуди коалицирање со ВМРО-ДПМНЕ, слабост или мамка? Имунизација во Македонија, доби филмско сценарио со криминално-клиентелистичка фабула. Дали првите социјалдемократи ги поделија сферите на влијанија и полтронството кон бизнисмените вплеткани во илегалните бизниси? Како е гласана пресудата за Сашо Мијалков? Кој му дошепна на Бебо? Дали свесно се премолчаа информациите за неговото бегство?

0 Коментари

Остави коментари