Образованието на колена и во ковид пандемијата и со скандалозните учебници

Емисијата „25 минути“ со тема - образованието на колена и во ковид пандемијата и со скандалозните учебници. Гости освен проф. Ацевски се и Ана Глигорова, од поддршка за онлајн настава, Ирена Цветковиќ - од невладината „Маргини“, додека од Финска за тамошните образовни искуства говори проф. Виолета Симјановска, од универзитетот „Сибелиус“ во Хелсинки.