Новотни: Време е да се излезе од апатијата во општина Центар
Foto

Новотни: Време е да се излезе од апатијата во општина Центар

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од ДОМ Антони Новотни за жителите на оваа општина ветува промени за центар и поголема одговорност, вели дека е време да се излезе од апатијата во која со години живеат жителите на општина Центар и Скопје.

0 Коментари

Остави коментари