Ново видео: Критична е состојбата со пожарите во Кавадаречко
Foto

Ново видео: Критична е состојбата со пожарите во Кавадаречко

Се појави ново видео од пожарите кои се активни во земјава, во Кавадаречко. Состојбата со пожарот кај росоманското село Манастирец се уште е критична.

Од противпожарната единица во Кавадарци апелираа сите слободни пожарникари кои не се на смена да се вклучат во гаснењето.

 

0 Коментари

Остави коментари