Новиот бугарски премиер најавува дека ќе го реши спорот за ЕУ со Македонија за шест месеци
Foto

Новиот бугарски премиер најавува дека ќе го реши спорот за ЕУ со Македонија за шест месеци

0 Коментари

Остави коментари