Нови предложени мерки - забрана за групирање по 22ч, забави, слави, за повеќе од 4 гости дома...
Foto

Нови предложени мерки - забрана за групирање по 22ч, забави, слави, за повеќе од 4 гости дома...

0 Коментари

Остави коментари