Нови искушенија-бугарски уцени и предизвици од светската пост-ковид рецесијата
Foto

Нови искушенија-бугарски уцени и предизвици од светската пост-ковид рецесијата

Нови македонски искушенија - бугарските уцени, но и предизвиците од светската пост-ковид рецесијата. Заев го раскинува братството со Борисов. Не е европски да му пишувате историја на друг народ. Зошто БАН и МАНУ ги замрзнаа контактите? Академик Таки Фити, поранешен претседател на МАНУ, Андреј Ковачев бугарски европратеник, Јордан Шишовски универзитетски професор, гости во Трилинг.

Тешко ли е да признаете дека имате бугарски корени. Едногласни софиски пораки. Пандемијата не стагнира. Задоцнети нарачки, но забрзано поставување на модуларни кампуси во болниците. 

Во Трилинг и за функционалноста и употребливоста на модуларните болници по завршувањето на пандемијата. И Трилинг ги бара одговорите на новите предизвици.

0 Коментари

Остави коментари