Нови искази за „Рекет“, Катица им напиша писмо на СЈО од притвор, а нема декласификација за неа во Советот
Foto

Нови искази за „Рекет“, Катица им напиша писмо на СЈО од притвор, а нема декласификација за неа во Советот

0 Коментари

Остави коментари