Николовски за тв 24: Ова се локални и не мора да значи дека ќе има промени веднаш
Foto

Николовски за тв 24: Ова се локални и не мора да значи дека ќе има промени веднаш

Новинарот Љубиша Николовски во емисијата 24 анализа истакна дека ова се локални избори на кои граѓаните го покажале нивното расположение. На гласањето имало граѓани од секаков тип, определени и неопределни.

- Борбата продолжува, очигледно е дека градските општини СДСМ ги губи, дали ќе го изгуби градот и тоа е прашање. Се случува првпат СДСМ да ги добие оние помали општини кои традиционлано биле на СДСМ. Ова се локални и не мора да значи дека ќе има промени веднаш, треба да се почека и вториот круг. - рече Николовски.

0 Коментари

Остави коментари