Николовски за ТВ 24: Ако не се случат уставните зимени, Македонија ќе влезе во политичка криза

Ако не се случат уставните зимени, Македонија ќе влезе во политичка криза, која ќе резултира со избори кои во моментов не се потребни за стабилноста на регионот бидејчи европските пораки вчера беа јасни. - вели во интервју за ТВ 24 претседателот на Евротинк Димитар Николовски.