Николовски: За доматите, краставиците и пиперот не се намалуваат увозните царински давачки

За доматите, краставиците и пиперот не се намалуваат увозните царински давачки во октомври и ноември, министерот Николовски порачува земјава ќе увезува и извезува, но домашното производство мора да го штитиме.