Николовски: Синхронизирани се одлуките и на партијата и на владата

Одлуките и на партијата и на владата се синхронизирани за се што изнел и дообјаснил премиерот Зоран Заев во неговото интервју за бугарската БГНЕС во однос на историјата - вели вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски. Според него потребно е лидерство за  заштита на  на македонскиот јазик и  идентитет.