Николовски: Никој не смее да ја јаде маката на македонскиот земјоделец
Foto

Николовски: Никој не смее да ја јаде маката на македонскиот земјоделец

Александар Николоски од ВМРО-ДПМНЕ, носител на листа на изборна единица 4, денеска пред граѓаните во општина Василево вети директен удар на зелената мафија се со цел никој да не го јаде трудот и маката на македонскиот земјоделец.

0 Коментари

Остави коментари