Николовски: Ги конституираме органите на партијата кои се битни
Foto

Николовски: Ги конституираме органите на партијата кои се битни

„Ги конституираме органите на партијата кои се битни, а тоа значи дека ова ќе биде период, лето во кое со сите капацитети ќе бидеме насочени кон потребите на граѓаните, ќе бидеме заедно со граѓаните. Новиот организациски секретар ќе ја напушти јавната функција, ќе биде со мене целосно фокусиран во партијата. Ќе имае нов директор на Центарот за аналитика и истражување, кој дипломираше во САД, кој исто така ја напушта јавната функција и ќе биде во интерес на граѓаните“ - изјави за медиумите, генералниот секретар, на СДСМ, Љупчо Николовски.

0 Коментари

Остави коментари