Николов: Стратешка грешка е прекин на изградба на клинички центар

Стратешка грешка е прекин на изградба на клинички центар, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, штетата во милионски суми од грешните политики на Владата на СДСМ и ДУИ ќе ја плаќаат граѓаните.