Невладините организации бараат итна реакција од властите на сите нивоа - локално и централно

Состојбата со загаденоста во Македонија ги загрижи и граѓаните и невладините орагнизации.. Невладините организации бараат итна реакција од властите на сите нивоа, локално и централно. Интервју со Татјана Стојановска од еколошката организација  „Го сакам Водно“.