Невладините организации бараат да и се одземат ингеренциите на општина Охрид за висококатниците

Невладините организации бараат да и се одземат ингеренциите на општина Охрид за висококатниците. Ообвинуваат за засилена урбанизација и неисполнување на препораките на Унеско.