Невидливата

Она што се случува на Интернет, останува на Google - засекогаш. Веќе вечерта на нејзиниот роденден, откако дозна дека срамно видео од најлошата аудиција во нејзиниот живот стана вирално, Андреа, млада актерка и алкохоличар, решава да се самоубие. Во меѓувреме, хакерот Даниел нервозно ја набљудува преку скриените камери што ги поставил околу нејзиниот стан. Даниел бил ангажиран од поранешното момче на Андреа, Мауро, љубоморен млад човек полн со суета. Во исто време кога виралното видео го уништува животот на Андреја, уште едно видео го комплицира животот на ќерката на Даниел, Хуана.