Несродна трансплантација на матични клетки
Foto

Несродна трансплантација на матични клетки

Гостин: проф. д-р Ирина Пановска Ставридис-ссци.хематолог и научен соработник д-р Александра Пивкова Велјановска-ссци. хематолог.

0 Коментари

Остави коментари