Несовршености

Актерката добива повеќе отколку што се пазарела кога ќе прифати работа како курир со дијаманти. Кесиди Харпер има актерски амбиции, но стравува дека ја пропуштила секоја можност да стане филмска ѕвезда. Очаен да собере доволно пари за да се пресели во Холивуд, тој прифаќа работа како курир за момчето на неговата мајка, шверцер на дијаманти во округот Чикаго. Кога сфаќа дека парите се премногу бавни за да стигнат, таа заговара со синот на сопственикот да изврши грабеж и да ги задржи дијамантите, врамувајќи го нејзиното поранешно момче како виновник. Нивниот луд план се искомплицира кога Кесиди сфаќа дека сè уште е вљубена во непредвидливо поранешно момче.