Нема олабавување на мерките
Foto

Нема олабавување на мерките

И покрај намалувањето на бројот на новозаразени со Ковид 19, нема олабавување на рестриктивните мерки - потврдуваат од Министерството за здравство.

Апелираат за почитување на веќе усвоените мерки. За барањата на угостителите се уште нема официјална одлука.

Од Независната угостителска комора бараат повеќе да не се ограничува нивното работно време, да се дозволи жива музика, повеќе лица на маса, но и организирање поголеми прослави според одредени протоколи.

0 Коментари

Остави коментари