НЕМА ЕУ – КОЈ САКА НОВ БАЛКАНСКИ СОЈУЗ?
Foto

НЕМА ЕУ – КОЈ САКА НОВ БАЛКАНСКИ СОЈУЗ?

Нема датум  РСМ без ЕУ. Какви се традицвионалните француски интереси во регионот? Дали е возможен нов балкански сојуз, како економска шенген заедница? Каков ќе биде одговорот на властите во Скопје? Интервју со претседателката Белградскиот фонд за политичка исклучивост Соња Лихт и универзитетскиот професор Лазар Лазарова I и Дејан Ѓоршовски од Холандскиот економски институт. ТВ колумна на писателот Дејан Крстевски.

Од овој викенд Трилинг со нив термин секоја недела во 19 часот.

0 Коментари

Остави коментари