Неле Карајлиќ со хитовите на „Забрањено пушење“ го отвора „Таксират“
Foto

Неле Карајлиќ со хитовите на „Забрањено пушење“ го отвора „Таксират“

Фестивалот кој има за цел да ја одржува вербата во контра – културата „Таксират“, годинава го слави својот 20-ти роденден. На сцената ќе настапат звучни имиња од регионот и светот..

 

0 Коментари

Остави коментари