Неделен пресек

А како помина изборниот но и постизборниот процес. Каков политички речник и вокабулар користеа политичарите, но и на што наликуваат политичките игри, ќе гледате во неделниот Пресек.

Дали сега сме погорди кога новата претседателка на државата гордо го изговара името Македонија, но и дали и колку тоа може да не чини на патот кон евроинтеграциите.