“Неделен микс”: Убавото однесување и манирите

Убавото однесување и манирите никогаш не излегуваат од мода. Колку ние како нација посветуваме внимание на бонтонот и на воспитувањето и како можеме да се подобриме, се дел од темите од најновото издание на емисијата “Неделен микс”.