Неделен микс на ТВ 24: Културата мора да се доближи до секого

Мора да се најде начин културата да се доближи до секого, особено до најмладите. - вели  директорката на националната галерија Дита Старова Ќерими. Со неа  разговараше со колешка Марија Латиновска во новото издание на емисијата Неделен микс на ТВ 24.