Неделен микс: Како е да се живее во Јапонија
Foto

Неделен микс: Како е да се живее во Јапонија

Како е да се живее во Јапонија, кои се предностите, а кои недостатоците од живеењето таму дознавме од зорица петкоска калајџиева е поет, преведувач, патеписец и уредник во едно од најпознатите јапонски списанија за култура и Симон Калајџиев архитектонски илустратор, футурист, уметник.

0 Коментари

Остави коментари