Неделен микс
Foto

Неделен микс

Како е да се живее во Јапонија, кои се предностите, а кои недостатоците од живеењето таму дознавме од Зорица Петкоска Калајџиева која е поет, преведувач, патеписец и уредник во едно од најпознатите јапонски списанија за култура и Симон Калајџиев - архитектонски илустратор, футурист, уметник.

0 Коментари

Остави коментари