Неделен микс

Еден од најголемите и најспектакуларни вокални состави во светот, перпетум џезиле, гостуваше во новото издание на емисијата Неделен микс.

Оваа група во својата долгогодишна кариера има издадено 10 албуми и добитник е на најпрестижните светски хорски награди, а репертоарот на Перпетум џезиле вклучува единствени вокални обработки на светски познати музички ѕвезди.