НБ објави едукативно видео за современи начини на плаќање
Foto

НБ објави едукативно видео за современи начини на плаќање

Народната банка објави едукативно видео за современите начини на плаќање.

Како што соопшти Народната банка новото видео е од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, што се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

0 Коментари

Остави коментари