Наргиев во карантин 2

Последните 10 години славниот русин Дмитриј Нагиев работи 24/7, но сето тоа се менува откако ќе биде ставен во карантин. Постојаните промени на студија, локации за снимање, градови, претстави - е ставено во мирување. И тоа не се случува во филм, тоа е реалноста.