Наместо со 50%, автобусите може да возат со 75% од вкупниот број на патници
Foto

Наместо со 50%, автобусите може да возат со 75% од вкупниот број на патници

Наместо со исполнетост од 50 отстто, автобусите може да возат со 75 отсто од вкупниот број на патници. Оваа одлука, со која се врши измена на протоколите за превоз на патници, ја донесе денеска владата по препорака на комисијата за заразни болести. Владината одлука со која е зголемен бројот на патници се однесува на автобусите од градскиот и од меѓуградскиот превоз.

0 Коментари

Остави коментари