Националниот план за вакцинацијата против Ковид-19 е усвоен, а СЗО апелира за поголема бројност
Foto

Националниот план за вакцинацијата против Ковид-19 е усвоен, а СЗО апелира за поголема бројност

0 Коментари

Остави коментари