Националистичката реторика го запира добрососедскиот дијалог меѓу Софија и Скопје
Foto

Националистичката реторика го запира добрососедскиот дијалог меѓу Софија и Скопје

Расте националистичката реторика што го запира добрососедскиот дијалог меѓу Софија и Скопје. Претседател на Уставен, на Врховен, на Управен, на Граганскиот суд. Дали е тоа моќ на Ахмети или Заев гради општество на еднакви можности? Биби влезе во нашите домови. Тв серија за анимација на најмалите. Како се живееше во семејството на Крсте и Стево Црвенковски?Трилинг репортажа - На пат за Кочани. Соговорниците на Трилинг отвораат и нови видогледи. Изборот е неделен, но дилемите се секојдневни.

0 Коментари

Остави коментари