На промоцијата на последниот албум на Северина
Foto

На промоцијата на последниот албум на Северина

Живот со стил ексклузивно во Загреб на промоција на новиот албум на хрватската кралица Северина. Регистриравме полна сала и одлична атмосфера како што веќе е препознатлива за Севе. Во жешката атмосфера, поразговараме и со неа. Многу пријатели, новинари и колеги. Во Живот со стил, ексклузивни снимки од промоцијата на 13-от албум на Северина.

0 Коментари

Остави коментари