На пат до Индија со Рено 4
Foto

На пат до Индија со Рено 4

Ѓорѓи Николов и Џоко Шуклев се две исклучително позитивни личности кои минатата година добија уникатна идеја. Реставрираа „Рено 4“, за да докажат дека со олд тајмер можат безбедно да ја поминат рутата од нивното родно Стојаково, до Ница и Назад. На ред е вториот предизвик, долг 19 000км. Во „Фан Пит“ ви ја откривме нивната следна дестинација.

0 Коментари

Остави коментари