Н. Д. Од Тетово го освои најпосакуваниот супер милионер вреден скоро 21 милион денари

На нашиот најнов среќен добитник, му ја честитаме добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот. Кој ќе биде следниот кој ќе се радува на најпосакуваната ВЛТ добивка во Македонија ќе дознаеме наскоро.

Н.Д. од Тетово освои неверојатни 20.937.208 денари. Тој е најновиот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот освоен на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија.

Н.Д. од Тетово е петтиот играч кој годинава освои СУПЕР МИЛИОНЕР. Со најпосакуваниот џекпот на Видеолотарија Касинос Австрија, тој освои фантастични 20.937.208 денари.

Н.Д. се забавувал на видеолотариските терминали играјќи ја играта Фламинг Хот. Најпосакуваната добивка- СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.937.208 денари е освоена кај нашиот деловен соработник Марбет Бет Ту Мар во Тетово.