МВР и ОЈО утре со прес конференција

Утре, (04.12.2023) во 9:30 часот, министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и Основниот јавен обвинител на ОЈО Скопје Гаврил Бубевски во зградата на Јавното обвинителство ќе одржат прес конференција. Ги покануваме заинтересираните медиуми да присуствуваат на прес конференцијата. Воедно, известуваме дека работните средби во СВР Куманово и Регионалниот центар за гранични работи Север, кои беа закажани за утре, се откажуваат.