МВР: Досега нема регистрирано нарушување на јавниот ред и мир на гласачките места
Foto

МВР: Досега нема регистрирано нарушување на јавниот ред и мир на гласачките места

Досега нема регистрирано нарушување на јавниот ред и мир на гласачките места, информира портпаролот на МВР, Тони Ангеловски.

– Според информациите што ги имаме добиено заклучно со 9 часот нема нарушувње на јавниот ред и мир и изборите се одвиват мирно и во најдобар ред, изјави портпаролот на МВР, Ангеловски.

0 Коментари

Остави коментари