Муслиу за Студио 10: Ако опозицијата е подготвена за брзи предвремени избори тоа е лесно изводливо

Ако опозицијата е подготвена на брзи предвремени парламентарни избори тоа е лесно изводливо, не е потребно мнозинство туку да се изгласа доверба на влада во собранието - вели аналитичарот алберт муслиу во студио 10 на тв 24. Според него има интензивни преговори за наследник на заев на премиерската позиција.