Можно ли е чудо во Брисел за Македонија?
Foto

Можно ли е чудо во Брисел за Македонија?

Македонија во 21от век повторно е јаболко на раздорот помеѓу тврдото француско „не“ и помекото германско и со последните изјави европско „да“. Можно ли е чудо во Брисел и доколку тоа не се случи кои се последиците за Македонија со оглед дека прогнозите се многу песимистички.

Во 24 анализа дебатираат поранешниот амбасадор во Франција Агрон Буџаку, поранешниот амбасадор во Виена Огнен Малески и поранешниот амбасадор во Европската Унија Андреј Лепавцов.

0 Коментари

Остави коментари