Може ли државата да стави контрола врз цените во приватните болници за време на пандемијата?
Foto

Може ли државата да стави контрола врз цените во приватните болници за време на пандемијата?

Треба ли граѓаните да испитуваат антитела пред да одат се вакцинираат? Треба ли да се вакцинираат ако имаат создадено антитела? Може ли државата да стави контрола врз цените во приватните болници за време на пандемијата?

Гости во 24 анализа се доктор Катерина Тошевска Трајковска, спец. по медицинска биохемија од Институтот за биохемија, доктор Наум Трпеновски, очен хирург, доктор Гзим Нуредини од Клиничката болница во Тетово и Доктор Билјана Гагачовска директор на клиничката болница во Битола.

0 Коментари

Остави коментари