„Мојот свет е и твој свет“ работилница - арт терапија за децата со аутизам
Foto

„Мојот свет е и твој свет“ работилница - арт терапија за децата со аутизам

Гости:
Ксенија Трајчева - Просветно дело
Даниела Боудинова - Амбасадор на Р. Бугарија во Р. Македонија
Весна Стојановска - Здружение за аутизам „Во мојот свет“

0 Коментари

Остави коментари