„Млади правници“: Не бевме консултирани за законот за државјанство
Foto

„Млади правници“: Не бевме консултирани за законот за државјанство

Експерти се комплетно оставени настрана од законот за државјанство, вели во интервју за тв 24 Зоран Дранговски од невладината „Млади правници“.

Тој порачува дека иако не биле вклучени во текстот на законот, сепак сигурни се дека тој нема да го реши проблемот на лицата без државјанство.

0 Коментари

Остави коментари