Мизо и Узунов со барање од новата влада за демистификација на милијардата и за што ќе се троши

Економските експерти Виктор Мизо и Ванчо Узунов , кои се дел од вечерашното издание на емисијата „Трилинг“. Покрај за очекувањата од новата влада говорат и за потребата од демистификација на милијардата односно од каде ќе се земе и на што ќе се троши.