Митинг на ДУИ во Кичево
Foto

Митинг на ДУИ во Кичево

ДУИ вечерва е во Кичево. Таму се обрати Талат Џафери, носител на листата на ДУИ во петтата изборна единица. Најдобар пример е градоначалникот на општина Кичево Фатмир Дехари, кој во неговото раководење ги третира сите граѓани на Кичево подеднакво. И јас како преседател на Собранието докажав и преку мојата работа дека ги третирам сите граѓани во земјата подеднакво.  Јас сум убеден дека вие во кичево како модел за соживот ќе ја поддржите идејата за премер Албанец – рече Џафери.

 

0 Коментари

Остави коментари