Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ нуди проекти
Foto

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ нуди проекти

Носителот на листата на кандидати за пратеници на ие 2 Владо Мисајловски, повика на 15 јули да се гласа и да стартува обновата на Македонија.

 

0 Коментари

Остави коментари