Мисајловски: Клиничкиот центар во Ѓорче Петров не постои
Foto

Мисајловски: Клиничкиот центар во Ѓорче Петров не постои

Денеска во Ѓорче Петров го повика градоначалникот на општината да каже дали таму се гради Клинички центар.

0 Коментари

Остави коментари